Returnare produse

Returnare produse

Dacă produsul comandat nu este ceea ce ți-ai dorit, îl poți returna într-un interval de max. 14 zile de la data primirii pachetului.

Returnarea produselor se poate face completând formularul de retur de mai jos. Produsul poate fi returnat doar dacă se prezintă în aceleași condiții în care a fost primit, nu este deteriorat și nu prezintă semne de uzură (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

Pentru rambursarea banilor, te rugăm să completezi în formularul de retur contul IBAN în care dorești să efectuam transferul bancar.

Pentru a simplifica lucrurile, vom trimite noi curierul la tine pentru ridicarea coletului de retur. Adresa de ridicare a coletului și ziua vor fi stabilite în e-mail-ul de confirmare a returului. Costul transportului este 18 lei și devine responsabilitatea ta. Noi vom returna valoarea produsului cumpărat minus valoarea transportului.

Vom procesa returul după ce coletul ajunge la noi și verificăm dacă produsul este în regulă. Banii vor fi rambursați în termen de max. 14 zile de la primirea coletului.

Formular retur produse:

  Nu se potrivește mărimeaProdusul are defectAm primit alt produs

  Returnarea produsuluiSchimbarea produsului

  Prin utilizarea acestui formular, ești de acord cu prelucrarea și stocarea datelor personale furnizate. Pentru a afla mai multe detalii, te rugăm să citești Politica de Confidențialitate.

  sau

  Introdu datele tale

  sau 

  sau

  Create Account