Livrare și plată

Livrare și plată

Livrare

Expedierea produselor comandate se face în sistem de curierat, prin Sameday sau Fan Courier, la adresa indicată de tine în momentul plasării comenzii online. Toate hăinuțele sunt lucrate în atelierul nostru, motiv pentru care dorim să te informăm că producția durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare. Livrarea se face în 1-3 zile lucrătoare de la preluarea coletului de către firma de curierat.

Taxele de livrare sunt prezentate în secțiunea “Total coș”, dar și pe factura transmisă pe e-mail, în format electronic, la adresa introdusă în momentul plasării comenzii.

 

Modificarea sau anularea comenzii

Daca te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poți anunta cât mai repede la unul dintre numerele afișate în secțiunea Contact. Vom face tot posibilul să îți modificăm sau anulăm comanda.

 

Plată

Plata comenzii se face prin card, ramburs sau transfer bancar și poți alege modalitatea de plată în formularul de comandă.

Plata online cu card bancar:

Plata se face în mod securizat 3D Secure prin mobilPay, iar cardurile acceptate sunt Visa și Mastercard.

Plata ramburs:

La preluarea coletului de la agentul de curierat se achită contravaloarea produselor comandate, inclusiv taxele de expediere, suma fiind exact cea care îți este confirmată atunci când comanzi pe site, prin e-mail sau telefonic.

Transfer bancar:

Plata se face doar în baza facturii proforma emisă de mokoFUN, în urma confirmării online, prin e-mail sau telefonic a comenzii. Livrarea produselor comandate se face după confirmarea plății.

sau

Introdu datele tale

sau 

sau

Create Account