Despre noi

Despre noi

mokoFUN este un brand românesc care își dorește să redea poveștile tuturor copiilor așa cum sunt ei: jucăuși, inocenți, frumoși, plini de iubire și afecțiune, cu zâmbete cuceritoare, cu supărări și crize de personalitate, mai stângaci uneori, dar haioși, naturali, reali.

Am creat haine în care copiii să se simtă confortabil, liberi în mișcare și pe care să le poarte cu plăcere în toate activitățile lor. Suntem atente la detalii, pentru ca hainele mokoFUN să se îmbrace ușor și, în același timp, să aibă personalitate in design. Ne-am dorit să punem accent pe naturalețea copiilor, care îi pune deseori în ipostaze incredibil de amuzante și care ne aduc nouă, părinților, mare bucurie.

În crearea hainelor mokoFUN am urmărit să folosim materiale textile de calitate, realizate din fibre naturale. Preocuparea tot mai mare pentru impactul pe care îl au hainele asupra pielii micuților noștri ne-a determinat să ne îndreptăm atenția și către textilele organice. Și am reușit să găsim furnizori de bumbac organic certificat GOTS, cea mai înaltă certificare internațională în materie de textile organice. Certificarea GOTS reprezintă o garanție pentru calitatea produselor și pentru protejarea mediului.

Ne dorim ca hăinuțele noastre să aducă bucurie atât celor mici, cât și celor mari, să fie purtate cu încântare și veselie pentru că știm că joaca e cea mai importantă activitate a oricărui copil.

Cu drag,
Monica & Mihaela

sau

Introdu datele tale

sau 

sau

Create Account