Despre noi

Despre noi

Când pasiunea și determinarea se întâlnesc, rezultatul este unul FUNtastic. De atât a fost nevoie pentru a se naște mokoFUN – un brand de haine cool pentru copii de până la 10 ani.

Suntem două mămici de pitici și ne-am aventurat într-o călătorie plină de frumos și neprevăzut. De fapt, așa se traduce și „mămicia”, pentru amândouă.☺ Provocările noi, descoperirea universului copiilor, preocuparea pentru felul în care îi îmbrăcăm și îi asortăm pe ai noștri, ne-au făcut să ne resetăm, cumva, și să pornim într-o călătorie nouă: cum ar fi să avem propriul nostru atelier de haine pentru copii? Inițial, totul părea un vis greu de împlinit, dar am căutat soluții pentru a-l face mai mult decât atât. Și, după aproape 2 ani de așteptare, visul nostru a prins viață atunci când am aflat, cu mare bucurie, că proiectul nostru a convins și alți oameni și a fost acceptat pentru finanțare.

Acum, iată-ne aici, cu un magazin online de haine dedicate piticilor minunați din viețile noastre!

mokoFUN este un brand românesc care își dorește să redea poveștile tuturor copiilor așa cum sunt ei: jucăuși, inocenți, frumoși, plini de iubire și afecțiune, cu zâmbete cuceritoare, cu supărări și crize de personalitate, mai stângaci uneori, dar haioși, naturali, reali.

Am creat haine în care copiii să se simtă confortabil, liberi în mișcare și pe care să le poarte cu plăcere în toate activitățile lor. Suntem atente la detalii, pentru ca hainele mokoFUN să se îmbrace ușor și, în același timp, să aibă personalitate in design. Ne-am dorit să punem accent pe naturalețea copiilor, care îi pune deseori în ipostaze incredibil de amuzante și care ne aduc nouă, părinților, mare bucurie.

În crearea hainelor mokoFUN am urmărit să folosim materiale textile de calitate, realizate din fibre naturale. Preocuparea tot mai mare pentru impactul pe care îl au hainele asupra pielii micuților noștri ne-a determinat să ne îndreptăm atenția și către textilele organice. Și am reușit să găsim furnizori de bumbac organic certificat GOTS, cea mai înaltă certificare internațională în materie de textile organice. Certificarea GOTS reprezintă o garanție pentru calitatea produselor și pentru protejarea mediului.

Ne dorim ca hăinuțele noastre să aducă bucurie atât celor mici, cât și celor mari, să fie purtate cu încântare și veselie pentru că știm că joaca e cea mai importantă activitate a oricărui copil.

Cu drag,
Monica & Luiza – mămici de mokofuni

* Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

sau

Introdu datele tale

sau 

sau

Create Account